Време е за арт с бърз кредит

Време е за арт. Не мислите ли?

Най-приказният месец в годината идва. Декември вече ни носи от своя студен ветрец, а с наближаването му на мен ми хрумна идеята, че ми се творят коледни чудеса.

В момента работя като офис асистент, но това което определено ми липсва е да създавам изкуство. Защото винаги то ме е разтоварвало и ме е карало да се чувствам жива. Имам опит в ръчната изработка на аранжировки с цветя и обожавам да създавам различни красоти, така че без много да се замислям се впуснах в осъществяването на целта си – да продавам коледни играчки тази Коледа.

За да осъществя новата си идея осъзнах, че ми е необходим начален капитал от минимум 1000 лв., които аз нямах спестени. Трябваха ми стъклени прозрачни топки, които да пълня и да украсявам с различни материали. Не исках да се отказвам. Защо? Защото декември е един от най-студените и същевременно най-топлите месеци през годината, които внасят изключително много спокойствие и уют в душите и сърцата ни и знаех, че след като месецът ми е толкова любим и изкуството ми, посветено на него, ще се получи възхитително и ще успея да зарадвам много хора. Затова увереността ми не стихна и вярвах, че ще намеря начин, въпреки че времето ми беше ограничено.

Така и се случи. Един ден чух реклама на www.microcredit.bg. Реших да разгледам сайта им и още на другия ден си организирах среща с техен представител. Дадоха ми пълна информация и реших да изтегля бърз кредит от MicroCredit – все пак кредитът беше безобиден, имам предвид сума, която бях сигурна, че ще успея да върна.

И така, поръчах си всички материали и пристигнаха още на другия ден. Любимата ми фраза гласи „Да искаш значи да можеш“ и колкото и странно да звучи, благодарение на огромното ми желание, в рамките на по-малко от седмица измислих, финансирах и започнах да осъществявам идеята си.

Всяка вечер след работа творях и продължавам да творя, а още след първата седмица, бях продала достатъчно играчки, за да върна кредита си. Весело посрещане на празниците и не забравяйте – коледни чудеса съществуват, стига да вярваш достатъчно силно в тях.

Google+ Comments