Тиймбилдинг в Пампорово

Знаете ли къде ми се ходи? На тиймбилдинг с колегите. Това време от годината ми се струва перфектно шефът да организира един фирмен уикенд, по време на който да се съберем с цел по-различна от обичайната работа. За последно бяхме на тиймбилдинг преди почти една година – през януари в Пампорово. Избрахме го, защото е сравнително близо до Стара Загора, а на никой не му се пътуваше дълго в зимни условия.

Иначе самото Пампорово е известен зимен курорт, разположен в сърцето на Родопите. Близо до него е връх Снежанка, който е включен в списъка на Стоте национални туристически обекта. Курортът предлага отлични условия за зимни спортове и забавления. Чистият въздух, боровите гори и красивата природа привличат много туристи не само през зимата, но и през лятото.

Първоначално идеята беше с колегите задружно да изберем сред многото хотели в Пампорово, но се оказа трудно (да не кажа невъзможно) да се спрем всички на един и същ. В крайна сметка началството реши и хотелът беше избран от тях.

Потеглихме в събота сутринта със служебен транспорт. В минибусове бяхме настанени по 10 човека, а аз седнах отпред при шофьора да му правя компания. Пътят мина много весело в шеги и приятни приказки. Наоколо беше отрупано със сняг и пред погледа ми се разкриваха прекрасни зимни картини.

pamporovoПристигнахме в нашия хотел Екстрийм към обяд. Разположен е в спокойна и красива борова гора на 1750 м надморска височина. Това е един от най-високо разположените хотели в Пампорово, който предлага невероятни панорамни гледки към Родопите. Персоналът ни посрещна гостоприемно и любезно. Настанихме се в просторни луксозни стаи, които създават невероятно чувство на уют и топлина. Обядвахме в ресторанта на хотела и след това бързо се отправихме към залата, където се организираха игрите за тиймбилдинг. По време на тях се забавлявахме и смяхме, а след това всеки си хареса по някоя и друга услуга от спа центъра. Той разполагаше с парна баня, сауна, джакузи, фитнес и отопляем закрит басейн.

Толкова е хубаво след цялата умора от пътуването и колективните игри да се потопиш в басейна и да поплуваш. Да се отпуснеш в сауната и парната баня… Чудя се защо времето винаги минава по-бързо, когато се занимаваш с нещо приятно, а когато си на работа, минутите се точат бавно-бавно…

Вечерта целия колектив заедно с шефовете се настанихме в ресторанта на хотела. Имаше весели приказки, музика и танци! До малките часове на нощта бяхме в ресторанта, където специално за нас имаше диджей. Храната беше вкусна, а разговорите неспирни.

На другия ден част от колегите ми се разходиха в снежната гора, а други като мен помързелуваха край басейна. Предпочитах да гледам покритите със сняг борове през прозореца, докато съм на топло край водата.

Потеглихме за Стара Загора към 16 ч., след като обядвахме отново в хотела. Тъй като имахме включени закуска, обяд и вечеря не сме търсили в други заведения в Пампорово.

За първи път бях на тиймбилдинг, който толкова да ми хареса. Веселото и позитивно настроение на хората около мен ме зареди с позитивизъм и енергия. Красивата природа и уютния хотел допринесоха за приятното изкарване на всички. Хотел Екстрийм е един от най-добрите хотели в Пампорово. Невероятна класа, лукс и гостоприемство. Успях да си почина и да се заредя със сили за предстоящата работна седмица, когато всички ще сме под влияние на емоциите на изтеклия уикенд.

Пак ми се ходи на подобен тиймбилдинг…

Google+ Comments