Кафе и бели зъби, май е възможно

31yOldauIPL._SL500_AA300_Все ни повтарят, че кафето не е много полезно за зъбите, защото от него пожълтяват по-лесно. Хората с по-бели зъби наистина са една идея по-привлекателни, но за да са и нашите такива има различни начини да го постигнем без да е нужно да се отказваме от любимото кафе. Тази забавна чашка според мен можем да използваме като ежедневен стимул, за да си го припомняме.

За момент си представете, че не използвате това „зъбче”, за да си сипвате кафе в него. Някоя млада и идейна майка би могла да използва подобна чаша, за да мотивира детето си да си мие зъбките след всяко ядене, ако иска те да са бели като цвета на порцелана и без кариеси.

А защо всъщност да не подейства по същия начин и на възрастните? Всеки път, когато я видите сутрин, ще се подсещате да си измиете зъбите… преди и след като сте си изпили кафето.

А да не забравяме и за забавната страна на нещата. Веселите чаши някак си имат способността да ни подобряват настроението още от сутринта, поне на мен така ми действат. Дано помагат и на вас.

Google+ Comments