Известността – нож с две остриета

Известността - последициГледам “звездите” по телевизията и им се чудя как се справят с тази известност. Аз не бих могъл да живея нормално, ако навсякъде където се обърна се говори за мен – по вестници, телевизии, радиа, интернет. Разбира се в началото ще ми е приятно, но съм сигурен, че много бързо би ми дотегнало. Много хора казват, че известността им се е превърнала в голям проблем. Ами замислете се как се живее, когато навсякъде ви дебнат папараци, желаещи да забогатеят на ваш гръб със заснемането на някой ваш компромат. Това да ви бърникат постоянно в личните ви моменти е ужасно, а да не говорим за измислиците, които бълва жълтата преса. Понякога се радвам, че не съм известен, въпреки че не можеш да си сигурен, докато не го изпиташ на свой гръб.
И все пак ако мечтата ви е да бъдете забелязани, ако обожавате да сте пред прожекторите и микрофоните, внимавайте с цената на какво го постигате и дали ще можете да се погледнете после в огледалото, след като знаете какво сте жертвали.
Аз например бих се чувствал много добре, ако аз съм звездата за няколко най-близки приятели и роднини, отколкото да съм звездата, която оплюват половината от българското население. Защото сме заобиколени от определен кръг от хора, които са ни най-важни в живота. Не е важно да се доказваш пред цяла България, достатъчно е да бъдеш признат именно от този кръг ценни хора. Защото звездите от телевизията ме съмнява да ги интересува какво мислят всички българи за тях, за тях е важно да бъдат оценени от най-близките.

Google+ Comments