Жега!!!

Скъпи хора, неусетно отново е лято. За повечето от вас това сигурно е супер и са подготвили летните си дрехи и топлите дестинации, които искат да посетят. От моята гледна точка обаче изглежда, че все едно съм в огнен капан.

Аз съм от хората, които виреят по-добре в студена или хладна среда. Затова теператури над 28-30 градуса, за мен са трудни за преживяване. За мой голям късмет лятото на 2022 го прогнозират точно такова – изключително горещо. И първите високи температури се очакват към края на юли.

Не може да си представите колко съм доволен, че технологиите са напреднали дотолкова, че вече има климатици навсякъде. Но пък и ми е малко тъжно, че се използват само за закрити помещения – скъпи разработчици помислете по темата, моля!!!

Всяка година ми е трудно да премина през лятото, но някак успявам. Тайната ми се крие в постоянното стоене вкъщи и излизане след като слънцето вече е отлично залязло. Също и в избора на дрехи от естествени материи, които са леки и доколкото е възможно не задържат пот. Пия не прекалено студени напитки, за да балансирам терморегулацията си.

Пиша тези мои мисли не само, за да ви ги споделя, а за да се настроя и психически за идващите огнени дни. Ако има и други нелетни хора като мен, то може да се свържем – всеки от неговата си студена хралупка. Важното е да се забавляваме и да намираме положителното – в моя случай е, че лятото е само 3 месеца, а жегите макс 2!

Google+ Comments