Защо мъжете харесват жени на високи обувки

За никого не е тайна, че мъжете се заглеждат повече по жени с високи обувки и къси поли. Това е нещо като инстинкт, мъжка природа, ако щете, и срещу него ни е непосилно да си борим. Пък и честно казано, не виждам защо да го правим. Не е порок да се радваш на красивите гледки, нали 😉

Има няколко основни причини, поради които мъжете възприемат жените на високи обувки като по-привлекателни. Лично аз повече се заглеждам в тези дами, защото:

black-boots-dress-fashion-high-heels-Favim.com-2436761) Високите токчета издължават краката – това придава на всяка жена по-секси и някак си по-женствен вид. Илюзорно се създава впечатление за по-слаба и издължена фигура, а това ни допада. В крайна сметка всеки мъж желае да има до себе си жена, на която да не може да устои.

2) Променят стойката – не знам как се получава, но го наблюдавам при почти всички дами. В момента, в който се качат на високи обувки, и тялото им сякаш се изправя като пружинка.

3) Променят походката – Не мога да го обясня, но го виждам като краен резултат. Дамите, които са свикнали да ходят на високи обувки, променят походката си по доста привлекателен начин.

4) Придават атлетичност – стегнатите прасци, бедрените извивки… всеки един мускул се оформя, за да покаже, когато една жена полага усилия за поддържане на красивия си външен вид. При някои се получа дори да не тренират толкова редовно както други.

Разбира се, изброените дотук неща важат тогава, когато конкретната жена може да ходи на високи обувки, а не се чувства с тях като на кокили. Токчетата са привлекателни, когато дават самочувствие, а не когато ви спъват на всяка крачка и от мъжа до вас очаквате постоянно да ви придържа да не паднете.

Google+ Comments