Великденски бургери

След скупчилите се празници и почивни дни, чак сега имах възможност да отделя внимание и на блога си и да споделя с вас някои мъдри мисли 😀

Може би днес все още едвам се възстановяваме от дългата почивка, но има и такива хора, като мен например, които предпочетоха да не си сливат всички почивни дни, а да отидат на работа в отредените за това дни. Знам, че някои хора биха ме заклеймили, но всъщност за мен това беше повече от добро решение, защото не бяхме планирали нищо конкретно със семейството ми – нито пътуване, нито ходене по гостита, така че предпочетох, да работя, вместо да подпирам диваните и да се чудя какво да правя.

Така бяха направили и немалко мои колеги, които също бяха дошли на работа. Включително и шефът ни.

И така, между работните ангажименти и отчасти празничното настроение, шефът ни реши да запали барбекюто, което седи на терасата и да направи великденски бургери за всички, които бяха предпочели да дойдат на работа.

Трябва да ви кажа, че това бяха най-вкусните бургери, които някога бях опитвал в живота си. На първо място самото месо беше невероятно. Чедърчето – то е ясно, но едно от нещата, които ми направиха много силно впечатление беше парченцето хрупкав бекон и карамелизираният лук, които придаваха на бургерът прекрасен аромат и вкус.

Много дълго ще помня тези бургери, а дано следващият път, когато шефът ни реши да ни направи подобна почерпка, да надмине себе си многократно.

Google+ Comments