Тиймбилдинг в театралния салон

От много време искахме да направим нещо с колегите. Дали да отидем на кино, театър или някакво друго мероприятие. Дълго време го подмятахме по време на почивките докато един ден една от колежките не пое инициативата да организира нещата.

Преди време тя самата беше ходила на това конкретно театрално представление и беше останала много впечатлена от него. Когато видяла афиша на театъра и разбрала, че ще го поставят отново, веднага предложи това да е нещото, на което да отидем фирмено.

Аз лично веднага се съгласих. Обичам да ходя на театър, а и вярвам на нейната преценка, тъй като тя ходи постоянно и има много сходен на моя вкус за подобен тип представления. Но тя самата беше преценила, че точно това представление, би допаднало на по-широка аудитория, каквато са представителите на нашия офис.

За мое най-голямо учудване почти всичките ми колеги изявиха желание да посетят постановката, а тя се зае с организацията, събирането на парите и купуването на билетите.

А самият спектакъл беше предназначен за камерна сцена. Споменавам това, защото този тип представления са ми от любимите. В непосредствена близост си с актьорите, а ако спектакълът е интригуващ – направо се чувстваш като участник в него.

А спектакълът беше интригуващ. Модерен, интерактивен, с интересен сюжет, който до края не държи в напрежение да разбереш какво всъщност се случва с главните актьори. А най-хубавото беше, на след като постановката приключи, всички колеги, които бяха избрали да споделят това с нас, буквално бяха залепили усмивките на лицата си и говориха за спектакъла дълго след като го бяхме гледали.

Ето това е друг вид сплотяване на колектива, в което не само споделяме преживяване заедно, но можем да мислим, обсъждаме, говорим по темите, които са поставени в него.

Прекрасно!

Google+ Comments