Сексуалност, закачливост и спонтанност

Сексът е толкова определяща част от една връзка, че е важно да започнеш да изразяваш сексуалността си още на по-ранен етап в отношенията си с мъжете.

Това не означава да налиташ на всеки мъж, с когото погледите ви се засекат. Всъщност жените, които избързват с демонстрирането на сексуалността си, правят мъжете подозрителни и ги карат да се чувстват застрашени.

Желаната жена не крие сексуалната си същност и знае как да я изрази по деликатен, но забележим начин. Това се случва чрез начина, по който се движиш, способността уверено и закачливо да докоснеш даден мъж или като демонстрираш комфорт в сексуално наситена атмосфера.

Жената, която не се чувства удобно в подобни условия, често отблъсква вниманието на мъжа и моментално сменя темата, когато той се опита да комуникира сексуалното си желание. Понякога тя разсейва напрежението, като прекратява разговор, поел в по-интимна посока. Ако нямаш интерес към мъжа, в това няма нищо лошо. Но в случай, че той те интересува, подобно отношение смразява тръпката още в зародиш.

Никога не подценявай силата на приемането и изразяването на сексуалността. Много мъже са правили невъзможното, за да се срещнат с желаната жена, само за да установят, че на живо тя е ледена кралица. Може и да е красива в очите на света, но без способност да изразява сексуалността си, тя никога няма да успее да накара един мъж да изпитва силно физическо привличане към нея.

Случвало се е на всички мъже: срещат жена, която намират за привлекателна, но в течение на разговора се оказва, че това е само куха обвивка. Може да е приятно да се говори с нея, но социалният контакт не е флирт.

А именно флиртуването ни кара да те локализираме с радара си. Без него срещата е просто разговор между двама души. Но когато се намеси и сексуалната енергия, мъжът няма да може да спре да мисли как да те целуне.

Закачливостта е основната съставка във флирта и също ключова съставка на това да си желана. Увереността и самочувствието са в основата на социалните контакти, но способността на една жена да излезе от образа си на професионалистка и да се забавлява помага за създаването на искра в разговора. Неспособността или нежеланието да използваш закачливата си страна не са запазена черта на жените – мъжете също се сблъскват с този проблем. Да си закачлив означава да приемаш себе си и всичките си социални контакти не толкова на сериозно. Добавяйки щипка шеговитост, създаваш химия. Способността да се закачаме и да разказваме забавни истории и дори да се лигавим ни прави по-привлекателни и харизматични.

Това ни води до една друга черта, която разпалва интереса на мъжкия пол – спонтанност. Противно на общоприетите вярвания – да си спонтанна не означава да си ексцентрична мацка, която води луд, неподлежащ на правила живот, и в рамките на 5 минути може да отпраши към някой екзотичен остров. За нашите цели спонтанността се равнява на способността да живееш на момента. Идеята е да спрем да мислим постоянно за всичко, да зарежем добре структурираните си планове и да позволим на разговора да следва своя ход.

Google+ Comments