Secdoor – качествени гаражни врати

Скъпо удоволствие е в днешно време да живееш в къща в града, но определено си заслужава, защото не биваш притесняван от съседите, както е в блоковете, имаш двор и собствен гараж. Наскоро решихме със семейството да си сменим нашата гаражна врата с по-нова, автоматична, от тези, които се вдигат нагоре. Голямо удобство ми се вижда това, защото не се налага сутрин и вечер да отварям и затварям вратата преди да изляза или да се прибера.

Попитах мой близък приятел, който наскоро също си постави подобна врата за гаража, на коя фирма я е поръчал и колко му е струвало. Той ми препоръча гаражните врати на марката Secdoor и като ми сподели за цените им се оказа, че са ми по джоба. Отидох в офиса на компанията, където ми показаха мостри и модели, от които бих могъл да си избера.

Няколко модела ми харесаха, а освен това ми предложиха и задвижване от качествена немска марка – Марантек, с дистанционни. Сделката ми се стори много изгодна, а вратите – качествени – все пак фирмата е от 14 години на пазара. Стиснахме си ръцете и си насрочихме дата, в която ще дойдат на оглед да вземат размери и ще ми монтират новата врата. Аз разбира се, се занимах с демонтажа на старата и нейната каса.

Монтажистите от фирмата бяха много точни и бързи и за нула време я монтираха и като направих малко довършителни работи по мазилката, вече изглежда чудно. Радвам се, че попаднах точно на тази фирма и съм много доволен от свършената работа, а сутрин и вечер вече е удоволствие влизането и излизането от гаража 🙂

 

Google+ Comments