Представиха ново лекарство срещу рак

Миналият месец, на специално организирана презентация в посолството на Куба, бе представено за пръв път лекарството от син скорпион у нас – Видатокс, което е с доказано висока ефективност в борбата срещу раковите клетки. Може би сте чували за него и за това, че наши сънародници са ходили чак до кубинската столица, за да го закупят, понеже там е единственото място, където този вид скорпиони виреят в нормална екосистема и отровата има тези лечебни качества.

Официално обявената цена на Видатокс в сайта му е 275лв. на флакон, който стига за от 1 до 7 месеца, в зависимост от програмата за прием, което не е евтино, но и не е недостъпно при положение, че може да ви спаси живота.

Д-р Фабио Линарес – Лабиофам

България е първата страна в ЕС, в която лекарството ще се продава. То беше представено в посолството на Куба, с участието и в присъствието на кубинския посланик Тересита Капоте Камачо, ръководители на лабораториите на фармацевтичната компания Лабиофам, които го произвеждат, председателят на фондация Неогенезис – Елена Банова, издателят Светльо Кантарджиев, медици, журналисти и други.

Свойствата на отровата от син скорпион са известни в народната медицина на Куба от векове, а по-сериозните му клинични изследвания започват през 1984г. През годините лекарството се доказва с изключително висока ефективност в борбата с ракови образувания, а освен това намаля болката и действа противовъзпаляващо, което го прави удачно и за пациенти в последен стадий на болестта.

Радвам се, че и у нас точно това лекарство ще започне да се предлага, защото за разлика от всички тиражирани начини за алтернативно лечение, този е с многократно научно потвърдени свойства, и то при повечето видове рак. Не се съмнявам, че ще помогне на много хора, които досега не са можели да си го позволят,  да се спасят от най-страшната болест.

Google+ Comments