Поръчах VPS от Делта.бг !

Здравейте, приятели! До скоро използвах споделен хостинг за един от моите проекти, но с увеличаване на потреблението на сайта ми, реших че е време да предложа нещо по-добро и по-функционално на моите потребители, с което те да не загубят интерес към сайта ми.

Проектът, за който говоря представлява онлайн магазин и затова реших да сменя ръчно написания до сега код с готова система и не просто коя да е CMS система, а именно Magento, за което мога да бъда опрекнат от много хора. 🙂

Всичко супер, но от бившата ми хостинг компания казаха, че няма да мога да инсталирам Magento на споделения си хостинг и тук дойде проблемът. Започнах да си търся VPS хостинг на разумна цена и точно поради тази причина се спрях на Делта.бг.

Звъннах по телефона и проведох дълъг телефонен разговор с техническия им отдел, които най-вежливо ми обясниха всичко и ми обещаха асистенция с „капризите” на самото Magento.

Първоначално бях решил да работя по сайта локално на собствения си компютър, но така Magento-то вървеше доста бавно и губих излишно време и нерви в чакане за зареждане.

Затова реших да не си губя времето в чакане и направо си поръчах VPS-a и сега работя директно на него. Засега не съм имал проблеми и съм много доволен от скоростта, която се предлага, надявам се и занапред да е така.

Google+ Comments