Покупка и ремонт на нов апартамент

Покупката на нов апартамент е сериозно и стресиращо нещо, което е свързано с много ходения по банки, нотариуси и прочие. Със сигурност обаче ремонтът на този апартамент ще ви струва много повече напрежение, отколкото самата му покупка.

Да започнем с намирането на майсторите. Както знаем наистина добри трудно се намират, а ако все пак успеете да намерите, не се знае кога и дали ще бъдат свободни в близките месеци. Да кажем, че въпреки това сте имали късмет и сте успели да задействате ремонтните дейности в новата си придобивка. И пак не се знае дали ще влязат в срока, който  са казали или ще трябва да ги чакате още доста дълго време, за да приключат работата, за която сте ги наели.

След едните майстори обаче идват други, а след другите трети, освен ако не сполучите и не си намерите наистина добра бригада, която да ви поеме целия обект и да гарантира, че специалистите са добри.

Ако имате търпение след около половин година до осем месеца ще можете спокойно да кажете, че сте горд собственик на нов ремонтиран апартамент. И дано са ви останали парички, за да можете да го обзаведете, защото иначе ще ви се наложи да спите в спалния си чувал 😀

Google+ Comments