Ново начало с ЕОС Матрикс

Дълги години работех в обслужващия сектор. Една сутрин се събудих и осъзнах, че тази работа не ме удовлетворява. Понякога се радвах на щастливите лица на хората, които обслужвам и им помагам да си изберат най-подходящата стока, но това ми се струваше твърде незначително. Или просто се бях пренаситил от тази професия и исках промяна. Не знам, но е факт, че започнах да си търся работа, а след като започнах в ЕОС Матрикс като служител по събиране и управление на вземания в кол центъра на компанията, се чувствам много щастлив от работата и удовлетворен от себе си.

Сигурен съм, че успях да шокирам много от вас с последното си изречение. Обикновено в България (а и не само) като се чуе колекторска фирма, асоциациите не са особено приятни. Еми, аз бях наясно с погрешната слава на този тип професия, но също така бях наясно и точно в коя компания кандидатствам за работа. И то защото се бях сблъсквал лично с техни служители и бях останал приятно изненадан от вежливото, разбиращо и човешко отношение, с което подходи служителят по телефона.

Затова, когато видях обявата на ЕОС Матрикс веднага си подадох документите. Знаех, че искам да съм полезен на хората, а тази компания ми даваше тази възможност. Дава ми го на първо място с изключителното обучение, което ми проведоха, за да усвоя най-добрите практики и техники за управление на вземания, международното ноу-хау, градящо се на над 40 годишния опит на групата, от която е част ЕОС Матрикс. Международната финансова група, със седалище в Германия, има над 55 дъщерни компании в 26 държави и обслужва над 20 000 клиенти. В България ЕОС Матрикс обслужва водещите банки и небанкови финансови институции, телекомуникационни компании, както и много фирми от различни бизнес сфери.

Ето защо, работата в компания от такъв мащаб дава идеална възможност за развитие и усвояване на различни знания и умения за комуникация и работа с клиенти.

Що се отнася до принципите на работа, компанията се ръководи от разбирането, че не е единствената цел да се събере дължимата сума, а и да се запази името и добрия имидж на организацията, която представлява. В същото време, отношението към нередовните платци е уважително и човешко, което всъщност ме спечели като техен служител.

Google+ Comments