Модерните цветя – сребро, блясък и Viano

Всеки уважаващ себе си джентълмен знае, че на среща с жена трябва да поднесе цветя или поне едно цвете. Колебанието какво точно да бъде то и притеснението дали ще допадне на вкуса ѝ, винаги ги има, но пък именно в това е тръпката. А истината е, че каквото и цвете да ѝ поднесе, жената ще се зарадва. Все пак идеи за нещо по-нетрадиционно и впечатляващо винаги се търсят и затова ще ви споделя повече за модернистичните цветя на новото десетилетие.

Представете си червената красота на розата, бялата нежност на маргаритката или пък пъстрота от букет от всевъзможни цветя. Но всичко изброено да е обгърнато от блестящи циркониеви камъни, инкрустирани на невероятна сребърна основа. Да, това са бижута, които са във формата на цветя. Те са изключително популярни, защото могат да бъдат поставени и на верижка, и на гривна. А от сребърната бижутерия Viano смятат, че така ще се запазят завинаги красотата и чувствата, с които са подарени.

В свят, който е изграден на основата на консуматорството, то дълготрайните вещи са доста по-ценени. Затова вече не е актуално да се подаряват или взимат нетрайни покупки. А това особено се отнася за цветята като подаръци към скъп човек. Алтернативата е под форма на бижу, което да краси дамата във всеки един момент от деня ѝ. А дали то да бъде роза или друго любимо цвете, може да изберете и от Viano.

Факт е обаче, че сребърната бижутерия се е утвърдила като висока по добавена стойност на приемлива финансова стойност. Именно талисмани, сребърни гривни или синджири с цветя са олицетворение и част от модерната визия на съвременната жена. Разбирайки това, всеки мъж ще е крачка по-напред в направата на правилния избор на подарък. Оригинални, красиви, нежни, иновативни – сребърните Viano цветя са за всяка жена.

Google+ Comments