Летни емоции

Лятото е време за море, слънце, пясък и хубави изживявания. А е особено приятно да можете да го споделите с колегите си. Тоест да се чувствате достатъчно комфортно с тях, че да отидете на морето и да си изкарате наистина чудесно.

Това лято имах възможността да споделя едно пътуване с колегите си до Гърция. Емоциите бяха много – ранно ставане, не особено кратко пътуване и много прекрасни мигове и забавление на плажа. Мястото наистина си заслужава, а когато е споделено с приятни хора – спомените остават дълго време.

Решихме, че ще тръгнем рано, за да избегнем задръстванията на границата. Така и стана. Преди нас имаше само няколко коли, като забавянето ни на границата не беше повече от 10 минути. Съответно на уреченото място пристигнахме часове преди времето за настаняване. За наше най-голямо щастие в съседство с нашия частен плаж, се намираше заведение, което вместо шезлонги, предлагаше легла.

Не чакахме втора покана. Веднага се настанихме на заведението и на леглата и се отдадохме на заслужена почивка. Прекрасно.

Водата беше повече от приятна – топла и бистра, а пасажи от всякакви размери рибки обикаляха около нас.

Квартирата, която бяхме запазили не отговаряше особено на това, което пишеше в описанието, но така или иначе не бяхме отишли там, за да спим.

Върнахме се в България по-сплотени и заредени с много положителна енергия. Никак не ни стигна времето заедно и се зарекохме, че ще повторим следващото лято.

Google+ Comments