Искам нов смартфон, ще ми препоръчате ли

КInstapaper-example-picато всеки модерен човек и аз имам смартфон в джоба си. Разцъквам си из социалните мрежи, следя си блога през него, свалям си игрички и приложения, слушам музика и от време на време си чатя с приятели. Всичко е много хубаво, но усещам, че телефонът ми малко по малко започва да издава багажа. Забива по-често, мисли по-бавно. Вече няколко пъти ми се случва да не работи копчето за отключване и да го натискам по няколко пъти, докато захапе. Знаете как е… малки дразнещи проблеми, които те карат да си мислиш “Може би имам нужда от нов…”

Иска ми се да заменя сегашния си смартфон с друг, но на идея си нямам с какъв. Някак си не ми се дават безбожно много пари на куп (поне половината ми месечна заплата, ако не и повече), но не съм убеден, че искам да се обвържа и с по-скъп договор само за да ми излезе по-евтин телефона.

Разпитвах приятели по темата кои смартфони от различни марки предпочитат или биха ми препоръчали, но така и не стигнах до окончателен извод. Всеки от тях е доволен от различен модел в зависимост от функциите, които са му полезни. Не можах да се ориентирам нито за производител, нито за модел… нищо. Затова ви питам: Какъв смартфон бихте ми препоръчали 🙂

Google+ Comments