Игра за хора с черно чувство за хумор

Обичате ли да играете ли да играете настолни игри? А имате ли черно чувство за хумор? Ако е така, съществува правилната игра за вас – такава, която ще ви кара да плачете от неудобство, смях или отвращение.

Това е играта Cards against humanity и всеки от участниците държи по шест карти в ръката си, на които има записани някакъв думи или словосъчетания. Един е провъзгласен за разказвач и той обръща една от черните карти на която има изречение с липсваща част. Задачата е всеки от участниците да постави една от своите карти, за да допълни изречението, така че да стане възможно най-брутално. А разказвачът накрая провъзгласява този, който е направил най-доброто попадение, според него. Спечелилият си отбелязва една точка в актива и става новият разказвач.

Истината е, че тази игра не е предназначена за хора, които не обичат да се смеят на отвратителни неща. Защото в противен случай няма да им е забавно и най-много да развалят преживяването на останалите участници.

И все пак колкото и да не искате да правите брутални предложения, самите карти и възможности, които държите в ръцете си, ви подтикват да го направите. Затова, облегнете се, разгледайте добре какво държите в ръцете си и се насладете на извратеното чувство за хумор на своите приятели.

И не забравяйте, че това е просто игра – трябва да е забавна.

Google+ Comments