Гледахте ли?

Има ли любители на „Игра на тронове“? Ако сте сред тях, то сигурно сте били супер разочаровани от финалния епизод. И ви се е искало някакво продължение в духа автор? Е, ето, че то дойде и е като предистория на сагата. Неговото име е „Домът на дракона“ и счупи всички рекорди по гледаемост.

Знам, че сигурно сте чели доста подобни заглавия по медиите – че някой нов филм или сериал е събрал най-много гледания досега. Но само си представете, че почитателите на „Игра на тронове“ са почти 20 мил. Доказателство за това е последният епизод, който бе изгледан от точно толкова. Сега сметнете от колко от тях искат да разберат нещо повече за историята на сериала.

Точно затова аз съм напълно склонен да повярвам, че наистина НВО са отбелязали свой рекорд за 2022 година с малко над 10 мил. зрители пред телевизори и платформи за „Домът на дракона“. Аз самият все още не съм изгледал серията, но чета доста позитивни ревюта. Това ме навява на мисълта, че продукцията ще е добра.

Ако искате и вие да се включите в клуба на кино маниаците като мен, то запомнете, че в продължение на 10 поредни недели ще се излъчва новият сериал. Толкова бяха и преди, така че лесно се помни и е като подновяване на старта традиция.

Сега не ми остава нищо друго освен да се отдам на „Домът на дракона“ и да съм подготвен за следващия текст по темата. А през това време вие може да ми споделите дали ще проследите сериала.

Google+ Comments