Фейсбук съвети и трикове

Писнало ви е от „досадни“ фейсбук приятели, използвайте фейсбук unseen.  Инсталирайте го и приложението ще се подреди под формата на синя иконка.

Приложението може да се включва и изключва, когато поискате и така ще можете най-накрая да управлявате анонимността си по начина по който вие желаете. Страхотно, нали?

Премахнете фен страниците, които вече не ви харесват. Ако сте потребители на фейсбук от повече от 6 години най-вероятно има неща, които вече не ви харесват, не е нужно да ги държите и да ги гледате всекидневно, влезте в настройките на фейсбук профила си и им кажете довиждане завинаги.

Махнете приятели от стената си. В реалността някой хора може да са много по приятни отколкото във фейсбук. Просто обичат да си постват, постват, постват и така до безкрай. Преди да сте ги блокирали се поразровете малко в настройките си и ще откриете страхотната опция да скриете техните публикации – без проблем.

Имаш фен страница, наскоро излезе страхотен инструмент, който ще ти помогне да анализираш работата си. Facebookkarma – дори името му е забавно и интригуващо. Каква ли е „кармата“ на твоята фен страница? Разбери я. Приложението е подходящо и за начинаещи в сферата.

Ако имате нужда да оформите перфектен постер, тоест изображение, върху което да има кратък текст, вече има много програми, с които ще можете да се справите лесно и да се получи страхотно. Експериментирай с цветове, шрифтове и размери. Приложението Canva ще ти помогне за това.

Google+ Comments